Maatwerk

douchebak op maat

Douchebakken: Er kunnen van bepaalde wandtegels ook douchebakken gemaakt worden in hetzelfde materiaal (te prefereren als inloopdouche op de verdieping)

tabletten

Tabletten: u kan uw tabletten laten maken in hetzelfde materiaal van uw trap

maatwerk trappen

Trappen: trappen worden perfect op maat gemaakt in de kleur en het materiaal die best bij uw vloerbekleding past. Venstertabletten en trappen worden meestal uit natuursteenplaten van 2 of 3 cm dikte gemaakt.

Natuursteen

Natuursteen is de verzamelnaam voor verschillende groepen steen zoals graniet, marmer, blauwe hardsteen, witsteen/kalksteen, leisteen, enz. met elk hun eigen specifieke eigenschappen.

Graniet

Graniet kunt u herkennen aan de gespikkelde en gelijkmatige structuur en bestaat vooral uit grote kristallen die de steen zijn kleur geven. Graniet is zuurbestendig, vorstbestendig en slijtvast

Marmer

Marmer kunt u herkennen aan zijn attractieve kleurschakeringen, aders en kristalstructuur. Marmer wordt meestal glanzend bewerkt, omdat het effect van andere bewerkingen beperkt is.

Witsteen

Witsteen is onderverdeeld in kalksteen (hard en weinig poreus, geschikt voor buiten), zandsteen (zacht en poreus) en kalk-zandsteen (tussen de twee).

Belgische blauwe hardsteen

Kenmerkend zijn de aders en de fossiele resten van planten en dieren. Hardsteen is in een grote diversiteit aan kleuren leverbaar en biedt onbeperkte gebruiksmogelijkheden.

Composiet

Composietsteen is een industrieel vervaardigd “steenachtig” materiaal met een zeer brede waaier aan toepassingen. Dit materiaal is een mengeling van kunststoffen en natuurlijke mineralen. Door de verschillende kleuren en uitvoeringen past het in ieder interieur en is een mooie combinatie met uw vloerbekleding altijd mogelijk.

Heb je nog vragen over vloeren of tegels?

Stuur ons gerust een mailtje. Wij staan steeds voor jou klaar.

Contacteer ons »

Volg ons via Facebook